Feitjes over PAW Patrol

 

Wat doe je als je in de problemen bent beland en niet meer weet hoe je eruit komt? Juist, ja! Dan bel je PAW Patrol. Zeven puppy’s lossen de meest ingewikkelde problemen op onder leiding van Ryder. Ryder is een whizzkid en en helpt de puppy’s ingewikkelde zaken op te lossen.

Verras je zoon, dochter, neefje, nichtje of ander kindje met een item uit de PAW patrol collectie. Gegarandeerd succes. Lees hieronder de leukste feitjes over het tv-programma en bestel je originele cadeautje bij Zippytoys.

Wist je dat…

…het woord PAW niet voor niets in hoofdletters geschreven is? Het staat namelijk voor ‘Puppy’s At Work’ of ‘Protect And Wag’. Oftwewel: ‘puppy’s aan het werk’ of ‘beschermen en kwispelen’. Grappig hé?

…de puppy’s van een bepaald ras zijn? Marshall is een dalmatiër, Chase is een Duitse herder, Rubble is een bulldog, Skye is en Cockapoo, Zuma is een chocolade bruine labrador en Everest is een husky. Alleen Rocky is een een gemengd ras.

…de serie een Canadese productie van Spin Master Entertainment is en bedacht door de oprichters van het megagrote bedrijf: de twee jeugdvrienden Ronnen Harary en Anton Rabie.

…het programma een enorm succes is in het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk. Maar ook Noord-Amerika en nog meer dan 160 landen wereldwijd zenden het populaire programma uit.

…het succesprogramma is bedacht en geproduceerd door de Britse producer Keith Chapman. Deze producer heeft ook het het daverende succes van Bob de Bouwer geproduceerd. Hij was benaderd door de Spin Master Entertainment.

…in augustus 2013 het eerste seizoen van PAW Patrol van start ging op TVOKids in Canada. Niet lang na de eerste uitzending werd het programma opgepikt door de Amerikaanse grote tv-gigant Nickelodeon. Daarna volgden andere landen snel met het uitzenden van het programma.

…het programma een nominatie te pakken had? Voor de 41e Daytime Creative Arts Emmy Awards was het kinderprogramma genomineerd voor Outstanding Original Song.

…als je de namen van de pups goed leest en naar het Nederlands vertaalt, ze slaan op wat ze doen. Wat denk je van Skye? Zij kan vliegen. En Chase? Hij is een echte speurhond en gaat achter dingen aan.

Ben je al overtuigd van het kopen van een PAW Patrol puppy of ander leuk PAW Patrol speelgoed? Dat is helemaal mooi! Het assortiment aan speelgoed van het populaire kinderprogramma is eindeloos. Zo zit er voor ieder kindje een leuk cadeau bij.