Urenlang speelplezier op de Playstation 4

 

Sinds zijn introductie in 2013 vliegt de Playstation 4 over de toonbank. Het is niet zonder reden een van de populairste spelcomputers van dit moment. De Playstation levert namelijk honderden spellen van grafische topkwaliteit. Daarnaast beschikt het over een uitgebreid geheugen waar tientallen spellen kunnen worden opgeslagen.

Veel schijfruimte

De Playstation 4 is een moderne spelcomputer met ongeveer 500 GB aan data. Op de uitgebreide geheugenkaart kun je allerlei spelletjes en gegevens opslaan. Voor de geoefende gamers is 500 GB echter vaak niet genoeg. Zodoende heeft Playstation in 2015 ook een geheugenkaart van 1 TB toegevoegd. Zo beleef je als gameliefhebber urenlang speelplezier zonder dat de schijfruimte vol raakt.

Geschikt voor elke gamer

Tijdens het spelen op de Playstation 4 heb je de keus uit tientallen uiteenlopende games. Denk bijvoorbeeld aan een spannend actiespel als Call of Duty en Fall Out 4. Voor een flinke portie amusement zijn sport- en muziekspellen als NBA en Guitar Hero Live uiterst geschikt. Op dit moment worden er bijna 200 spellen aangeboden. De grote namen bevatten vaak actie en geweld. Maar als je daar niet van houdt kun je alsnog mooie Playstation spellen aanschaffen, zoals het bijzonder populaire Sims.

Extra opties van de Playstation 4

Bovenstaande spellen zijn grafisch gezien van topkwaliteit. De mooie beelden en geluidseffecten geven het spelen een extra dimensie. Het is een populaire spelcomputer met veel opslagruimte en speelgemak. Zo liggen de controllers erg soepel in je handen. Daarnaast beschikt de Playstation 4 onder andere over een geïntegreerde luidspreker in de bediening, multi-player mogelijkheden en een touchpad. Aan al deze opties hangt natuurlijk wel een prijskaartje. Als je het aanschaffen van een gewone Playstation 4 te duur vindt zou je eventueel mee kunnen doen aan een veiling. Wellicht haal je de computer dan voor een veel lagere prijs in huis.